Bedrijfsprofiel

Ons stucadoorsbedrijf levert duurzame afwerkingen voor binnen en buiten uw woningen en/of bedrijfspand. Traditioneel stucwerk maar ook de nieuwste technieken/materialen zijn voor ons bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in vertrouwde handen.

Binnen onze klantenkring, bestaande uit particulieren, aannemers, bad-, en keukenzaken staan wij bekend om onze zeer nette en vooral schone manier van werken, wat vrij uitzonderlijk is in deze branche.

Graag laten wij u op onze website kennis maken met ons bedrijf, met onze specialisaties en met de talloze mogelijkheden die er zijn om uw gevels, wanden en plafonds een strak, modieus, karakteristiek of authentiek uiterlijk te geven. Heeft u na het bezoekje aan onze site nog vragen, opmerkingen óf wilt u een vrijblijvend gesprek met iemand van ons bedrijf?

Neem dan even contact met ons op.

Designstuc | Blozekriekske 17 | 4681 BW Nieuw-Vossemeer | Telefoon: 06-54974437 | e-mail: info@designstuc.nl

Werkzaamheden

Ons bedrijf

   » jarenlange ervaring
   » 1 aanspreekpunt
   » breed inzetbaar
   » gratis offerte
    » professionele uitvoeringOns stucadoorsbedrijf levert duurzame afwerkingen voor binnen en buiten uw woningen en/of bedrijfspand. Traditioneel stucwerk maar ook de nieuwste technieken/materialen zijn voor ons bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in vertrouwde handen.

Teruggebeld worden?