Disclaimer

Disclaimer 

De inhoud van deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan de op deze website aangeboden informatie en/of diensten kunnen op geen enkele manier rechten worden ontleend. Designstuc aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie.

Schade ontstaan bij of door gebruik van de website, kan op geen enkele wijze voor rekening van Designstuc komen. Designstuc heeft het recht om de informatie op deze website zonder voorafgaande aankondiging te wijzigen. Andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit deze website zijn niet door Designstuc gecontroleerd of goedgekeurd. Designstuc aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de inhoud van websites van derden. 
  
Designstuc. Alle rechten voorbehouden. Niets op deze website mag zonder schriftelijke toestemming van Designstuc worden gekopieerd, opgeslagen in een gegevensbestand of openbaar gemaakt of op enigerlei wijze worden verveelvoudigd.

Designstuc | Blozekriekske 17 | 4681 BW Nieuw-Vossemeer | Telefoon: 06-54974437 | e-mail: info@designstuc.nl

Werkzaamheden

Ons bedrijf

   » jarenlange ervaring
   » 1 aanspreekpunt
   » breed inzetbaar
   » gratis offerte
    » professionele uitvoeringOns stucadoorsbedrijf levert duurzame afwerkingen voor binnen en buiten uw woningen en/of bedrijfspand. Traditioneel stucwerk maar ook de nieuwste technieken/materialen zijn voor ons bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in vertrouwde handen.

Teruggebeld worden?